1111_CAMERATA_ORESUND_final

Hvilken overraskelse kan 12 solosangere og 15 barokmusikere byde på i en af Københavns mest elskede og uerstattelige musikalske symboler på jul – Händels Messias? Kom til KoncertKirken den 12. december kl. 19.30, og hør det selv!

For det første fjerner vi nogle af de traditionelle rutiner fra 1800-tallet: Efter flere års højt rost samarbejde med nogle af Danmarks førende dirigenter og kor gør vi det selv i år! Præcis som det var i barokken hvor man spillede uden dirigent, tager hver enkelt sanger og musiker aktiv del i at forme musikken i nuet. Som i et jazzband, eller som Händel selv ville have gjort det!

Men bare rolig, der bliver intet kaos! Vi har prøvet det før. Koncertmester Peter Spissky og cembalist Marcus Mohlin, vil dansende vise vejen for de 27 individualister, knyttet sammen i en spontan musikalsk kommunikation af en stærk fortælling i musik, dans, smil og tårer…

Høj professionel kvalitet og historisk autenticitet er kun midler for at opnå den stærke følelsesmæssige oplevelse som musik udstråler, når den formidles levende.

Lad os dele denne unikke oplevelse med dig!